Lijst van rijksmonumenten in Krimpenerwaard

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

De gemeente Krimpenerwaard telt 341 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, hieronder een overzicht. Zie ook de gemeentelijke monumenten in Krimpenerwaard.

Ammerstol[bewerken]

De plaats Ammerstol telt 2 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Bergambacht[bewerken]

De plaats Bergambacht telt 26 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Bergambacht (plaats) voor een overzicht.

Berkenwoude[bewerken]

De plaats Berkenwoude telt 5 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Gouderak[bewerken]

De plaats Gouderak telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Gouderak voor een overzicht.

Haastrecht[bewerken]

De plaats Haastrecht telt 68 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Haastrecht voor een overzicht.

Krimpen aan de Lek[bewerken]

De plaats Krimpen aan de Lek telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Krimpen aan de Lek voor een overzicht.

Lekkerkerk[bewerken]

De plaats Lekkerkerk telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Lekkerkerk voor een overzicht.

Ouderkerk aan den IJssel[bewerken]

De plaats Ouderkerk aan den IJssel telt 29 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Ouderkerk aan den IJssel voor een overzicht.

Schoonhoven[bewerken]

De plaats Schoonhoven telt 145 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Schoonhoven voor een overzicht.

Stolwijk[bewerken]

De plaats Stolwijk telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Stolwijk voor een overzicht.

Vlist[bewerken]

De plaats Vlist telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Vlist (plaats) voor een overzicht.

Willige Langerak[bewerken]

De plaats Willige Langerak telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Willige Langerak voor een overzicht.