Lijst van rijksmonumenten in Tholen (gemeente)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De gemeente Tholen telt 154 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Hieronder een overzicht.

Oud-Vossemeer[bewerken]

De plaats Oud-Vossemeer telt 14 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Oud-Vossemeer voor een overzicht.

Poortvliet[bewerken]

De plaats Poortvliet telt 12 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Poortvliet voor een overzicht.

Scherpenisse[bewerken]

De plaats Scherpenisse telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Scherpenisse voor een overzicht.

Sint Annaland[bewerken]

De plaats Sint-Annaland telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Sint-Annaland voor een overzicht.

Sint-Maartensdijk[bewerken]

De plaats Sint-Maartensdijk telt 28 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Sint-Maartensdijk voor een overzicht.

Sint Philipsland[bewerken]

De plaats Sint Philipsland telt 5 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Stavenisse[bewerken]

De plaats Stavenisse telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Stavenisse voor een overzicht.

Tholen[bewerken]

De plaats Tholen telt 60 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Tholen (plaats) voor een overzicht.

Westkerke[bewerken]

De plaats Westkerke telt 1 inschrijving in het rijksmonumentenregister.