Lijsten van studentenverenigingen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
03-03-2018

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Hiervoor hebben we de categorie:Onderwijslijsten

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Deze pagina verwijst naar lijsten van studentenverenigingen in Nederland en België. Onder een studentenvereniging wordt verstaan elke vereniging van studenten, ongeacht haar verenigingsdoel of geografische ligging. De lijsten zijn uitgesplitst naar de inhoudelijke functie die door de studentenvereniging behartigd wordt. Deze functies zijn universele fenomenen en vallen uiteen in:

De verschillende bovengenoemde verenigingen die geen studentengezelligheidsvereniging zijn, hebben overigens over het algemeen ook een sociale functie.