Lord of the rings (tv-serie)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Geplaatst:
10-08-2018
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: Aankondiging van televisieserie, maar (nog) geen zelfstandige relevantie door gebrek aan bronnen. Bronnen verhalen ook alleen over aankondiging en verwachtingen. Geen concrete zaken omdat het alleen maar mogelijk te gebeuren zaken zijn.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Lord of the rings (tv-serie)
Productie-
maatschappij
Amazon; Tolkien Estate and Trust; HarperCollins en New Line Cinema
Scenario JD Payne en Patrick McKay
Première 2021
Genre Fantasie
Taal Engels
Land Verenigde Staten
Portaal  Portaalicoon   Film

Lord of the rings is een tv-serie, die in 2017 aangekondigd werd door Amazon. Ze willen[1] hiermee het succes van Game of Thrones evenaren. De scripts zullen geschreven worden door JD Payne en Patrick McKay[2].

Inhoudsopgave

Inhoud

Verhaal[bewerken]

Het eerste seizoen zou over Aragorn gaan[3].