Luphomoid

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
14-08-2019
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: Bronloos verhaal over fantasie mensensoort in stripverhalen]]

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Luphomoid is een blauw/paars gekleurd uitgestorven mensachtig ras uit de MCU (Marvel Cinematic Universe). Uit dit ras kwam onder andere de superheld/superschurk Nebula. Superschurk Thanos heeft dit ras volledig uitgemoord en Nebula als laatste van haar soort meegenomen[bron?] als adoptiedochter om gevechten voor hem uit te vechten. Luphomoids hebben geen pupillen noch haar, maar lijken normaal meer op de mens op fysiek vlak ondanks Nebula er half machine uitziet door toedoen van Thanos, dit deed hij per keer Nebula een gevecht verloor van haar adoptiezuster Gamora.