Maafushi (Dhaalu Atoll)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Geplaatst:
24-06-2018

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: zinloos artikel aangezien alle informatie ook al in het artikel over het Dhaalu-atol staat. Samenvoegen (in feite redirecten door het gebrek aan zinvolle informatie) wordt echter geblokkeerd.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Maafushi
Eiland in Maldiven Vlag van Maldiven
Kaart van Maafushi
Situering
Atol Dhaalu-atol
Coördinaten 2°41'16,01"NB, 72°51'36,00"OL
Portaal  Portaalicoon   Azië

Maafushi is één van de onbewoonde eilanden van het Dhaalu-atol behorende tot de Maldiven.