McKroket

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
17-09-2015

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia, vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past. De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst.

De reden die hiervoor is opgegeven, luidt: Product van McDonald's

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als je het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Pas als het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, kan deze melding verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden. (/)

De McKroket is een product dat enkel in Nederland en Curaçao bij McDonald's wordt verkocht. Dit is een hamburgerbroodje met een kroketschijf en dijonmosterdsaus en is afgeleid van de populaire Nederlandse snack: de kroket. De McKroket stond al op het menu toen McDonald's in Nederland zijn eerste restaurant opende, net zoals appelmoes en kippenbout. Het product verdween echter na enkele jaren van de kaart. In 1999, tijdens de Hollandse weken, vond de herintroductie van de McKroket plaats. De McKroket werd een verkoopsucces, wat McDonald's deed besluiten om deze burger permanent op te nemen in het assortiment.