My Brother's Keeper (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
My Brother's Keeper
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 4
Aflevering 16
Gastrollen Tricia Cast
Robert Knepper
Devon Michael
Kathleen Lloyd
Lisa Dinkins
James Hornbeck
Eric Saiet
Mariska Hargitay
Mary Kathleen Gordon
Schrijver(s) Jack Orman
Regisseur Jacque Elaine Toberen
Eerste uitzending 5 maart 1998
Afleveringchronologie
← Vorige Volgende →
Exodus A Bloody Mess
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

My Brother's Keeper is de zestiende aflevering van het vierde seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 5 maart 1998.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Dr. Ross heeft zijn wetenschappelijk onderzoek klaar en wil deze presenteren voor zijn studie, hij krijgt weerstand van dr. Weaver die het onderzoek slecht vindt. Ondertussen krijgt hij een jonge patiënt onder behandeling, hij merkt merkwaardige verwondingen op hem en vermoedt dat hij mishandeld wordt door zijn ouders. Nadat hij de ouders beschuldigtd heeft van mishandeling komt hij erachter dat hun kind gestoord is

Dr. Greene heeft moeite om Cynthia te vinden, zij lijkt ineens van de aardbodem verdwenen te zijn.

Dr. Carter komt tot zijn schrik erachter dat onder een aantal patiënten met een drugsoverdosis ook zijn neef Chase zit. Hij wordt nu ter verantwoording geroepen door zijn grootouders, omdat hij nooit iets gemeld heeft van de drugsverslaving van Chase.

Dr. Del Amico krijgt een patiënt onder behandeling waarvan de identiteit niet achterhaald kan worden. Zij komt erachter dat de patiënt binnengebracht is vanuit een ander ziekenhuis, dit omdat zij niet verzekerd blijkt te zijn.

Dr. Benton en dr. Corday raken steeds meer op elkaar gesteld. Tijdens een uitje komen zij de zus van dr. Benton tegen, dit maakt hem ongemakkelijk.

De zoon van dr. Anspaugh, Scott, is klaar met zijn chemotherapie en de vriendschap tussen hem en Jeanie Boulet wordt steeds hechter.

Rolverdeling[bewerken]

Hoofdrol[bewerken]

Gastrol[bewerken]

en vele andere

Externe link[bewerken]