NV22

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
23-11-2021
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: WIU/ZP Dit artikel is duidelijk nog niet af. Heeft ook opmaak fouten. Dit is een artikel over een nieuwe politieke partij waar ik niet direct externe bronnen voor vind. Daarom komt bij mij het vermoeden op dat het nog niet een bekende partij is. Dat maakt de encyclopedische waarde lastig in te schatten. Aanmaker is tevens de partijleider wat de neutraliteit in het geding brengt. Om al deze redenen leg ik het ter beoordeling aan de gemeenschap voor.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

NV22
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Personen
Partijleider Nick Vane
Geschiedenis
Opgericht 2021
Algemene gegevens
Actief in Nederland
Richting Rechts
Ideologie Conservatief-liberalisme
Website https://nv22.jimdosite.com/
Portaal  Portaalicoon   Politiek
Nederland

Nieuw Partij[bewerken | brontekst bewerken]

Nick Vane is eigenlijk een vertegenwoordiger en niet echt een raadslid. Wel heeft hij kernpunten. Hij wilt zich vooral richten in de problemen op werk, school en de zorg. Hij wilt dat er zo snel mogelijk oplossingen komen voor het lerarentekort, zorgpersoneeltekort en burn-outs onder werknemers.

Standpunten[bewerken | brontekst bewerken]

Zorg Meer investeringen, meer ic bedden ter voorbereiding op een nieuwe pandemie, privacyregels voor iemands leven redden op de schop.

Corona Tegen QR codes op werk en onderwijs, ondernemers 100% steun bieden, oplossingsgericht handelen om terug te gaan naar het oude normaal.

Onderwijs Meer investeringen, basisbeurs herinvoeren, neutraal onderwijs aanbieden en excellentie in het onderwijsprogramma. Ook geen hoog of laagopgeleid politiek meer in het onderwijs en spreekt uit over theoretische en praktische mensen.

Werk 4 daagse werkweek invoeren en winkeltijdenwet herinvoeren.

Klimaat Niet van het gas af, maar wel kerncentrales bouwen en dijken verhogen. Stikstofwet van tafel.