Netherland SMP

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
07-04-2021

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Netherland SMP is een Nederlandse Survival Multiplayer server voor het spel Minecraft. De server is in 2021 opgericht door Joost Bouhof (ookwel bekend als JoostSpeeltSpellen). De server is speciaal bedoelt voor content-makers op Twitch en YouTube.

Eisen[bewerken | brontekst bewerken]

Om op de server te kunnen spelen, moet de gebruiker actief zijn op Twitch en/of YouTube en regelmatig video's uploaden en/of streamen.


Is Twitch het main platform, dan gelden de volgende eisen:

  • 60 stream kijkers

Is YouTube het main platform, dan gelden de volgende eisen:

  • circa 5000 weergaven


Is dit het geval, dan kan de content-maker zich aanmelden op de website[1]. Het Netherland SMP Team zal vervolgens de inschrijving in behandeling nemen, maar dit hoeft niet te betekenen dat de content-maker wordt toegelaten. Ook kan het team op elk moment beslissen om de aanmelding te sluiten.

Opbouw[bewerken | brontekst bewerken]

Voor toegelaten spelers is het mogelijk om je aan te sluiten bij een land, of om een nieuw land te creeëren. De mensen binnen een land werken samen om in survival mode te overleven en een imperium op te bouwen, door gebouwen te bouwen en uit de breiden.

Content-makers[bewerken | brontekst bewerken]

Op dit moment hebben enkele tientallen content-makers toegang tot de server, waaronder bijvoorbeeld Milan Knol[2], GameMeneer[3] en OnlyEmmaaa[4]. De gehele lijst is te bekijken op Twitch[5].

Referenties[bewerken | brontekst bewerken]

  1. (nl) Officiële website
  2. https://www.youtube.com/watch?v=HYxpZpq1G0w
  3. https://www.youtube.com/watch?v=HXLxsF9-wl0
  4. https://www.youtube.com/watch?v=vZCZ3wUs9OI
  5. Lijst van online Twitch streamers op Netherland SMP