Seksmachine

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Neukmachine)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Een seksmachine die gebruikt kan worden om geslachtsgemeenschap te simuleren.

Een seksmachine is een machine die als doel heeft om er seksuele handelingen mee uit te voeren of anderszins seksueel genot aan te beleven.

Seksmachines zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er machines met een aandrijfmechanisme waar een dildo op is gemonteerd om op deze manier niet alleen gepenetreerd maar ook de geslachtsgemeenschap te simuleren.

Een vibrator is een seksmachine in de vorm van een elektrisch apparaat, soms met het uiterlijk van een penis, dat trilt en op die manier gebruikt kan worden als seksuele stimulatie en het opwekken van een orgasme. De sybian is een machine waarop men kan zitten en waarop dildo's in verschillende vormen en maten aangebracht kunnen wordt. De manier van bewegen van de dildo en de intensiteit van trillen zijn instelbaar.

Een penispomp is een buis die men over de penis kan plaatsen waarna met een pomp de buis vacuüm kan worden gezogen met als doel de erectie te verhevigen doordat er meer bloed in de penis wordt aangezogen. De penismelkmachine is een buis waar de penis in wordt aangebracht. Na het activeren wordt met afwisselende intensiteit een zuigende werking op de penis uitgeoefend waarmee fellatio wordt gesimuleerd.

Handelsmerk[bewerken]

De website Fucking Machines is gespecialiseerd in het tonen van beelden met penetrerende seksmachines. De website uit de Verenigde Staten heeft getracht een handelsmerkrecht te verkrijgen op de term fuckingmachines. Dit werd afgewezen omdat de term als obsceen werd beschouwd.