Nick Battle

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nick Battle
Genre Show/quiz
Bedenker Bart Barnas

Marlin Mastenbroek

Presentatie Patrick Martens (seizoen 1 & 2)

Iris Hesseling (seizoen 3)

Vaste gasten Loek Beernink (seizoen 1 & 2)

Iris Hesseling (seizoen 1, 2 & 3)
Anouk Maas (seizoen 3)
Bart Boonstra (seizoen 3)

Regie Christian Laurman
Land van oorsprong Vlag van Nederland Nederland
Taal Nederlands
Productie
Producent MTV Networks Benelux (seizoen 1)

MasMedia (seizoen 2)

Uitzendingen
Start 11 september 2011
Einde juni 2014
Afleveringen 58
Seizoenen 3
Netwerk of omroep Nickelodeon Nederland
Website
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Nick Battle was een programma van Nickelodeon Nederland dat sinds 11 september 2011 elke zondagochtend om 09.00 op televisie was. Patrick Martens was de presentator van de eerste twee seizoenen van Nick Battle. Seizoen 3 werd gepresenteerd door Iris Hesseling. Sinds 2013 waren ook Bart Boonstra en Anouk Maas presentator.

Plot[bewerken]

Elke week ontvangt Bart Boonstra kinderen in de studio die allemaal een spannende uitdaging zijn aangegaan. Daarnaast is er ook altijd een Bekende Nederlander.

De Bekende Nederlander moet strijden tegen de vijf kinderen. De BN'er moet raden wie welke opdracht is aangegaan. Over de details van de uitdagingen worden in de studio ook nog vragen gesteld. Als de BN'er een fout antwoord geeft krijgen de kinderen 25 punten en als de BN'er het goed heeft krijgt hij of zij 25 euro. De kinderen kunnen prijzen winnen en de BN'er strijdt voor het goede doel.

In elke show zitten ook twee verdubbelaars en een finalespel. De verdubbelaars hebben altijd iets te maken met de uitdagingen van de kinderen. De BN'er of de kinderen kunnen dan hun euro's (de punten) verdubbelen. Ze gaan de strijd met elkaar aan. Zo is er tijdens de verdubbelaar een opdracht geweest om je zo snel mogelijk te schminken en aan te kleden als een echte militair.

In de finalebattle spelen de kinderen een spel tegen elkaar. De winnaar daarvan wint de prijs waarvoor zij hebben gestreden. Elk kind krijgt ook een goodiebag mee naar huis.

Afleveringen[bewerken]

Seizoen Afleveringen Uitgezonden in Nederland
1 37 11 september 2011 - 3 juni 2012
2 21* 9 september 2012 - juni 2014

Trivia[bewerken]

Externe links[bewerken]