Nicolas De Bruyn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
13-05-2022
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: persoonspromotionele pagina met veel taalfouten, aanprijzingen en privacyproblemen over iemand die werkt als coach en ondernemer en gaat meedoen aan een televisieprogramma waardoor "zijn naambekendheid aan het stijgen is"

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Nicolas De Bruyn (Ninove, 19 juni 1986) is een Belgische coach, ondernemer en schrijver. Hij is de enigste Belgische coach die zelf ook actief is in verscheidene sectoren. Zijn naambekendheid is aan het stijgen omdat hij in het najaar van 2022 meedoet met het programma The Sky is the Limit op play VIER.[1]

Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

De Bruyn opende in 2004, nadat hij zijn middelbaar had afgerond, een fitnesscentrum. Het verliep niet altijd even vlot, en hierdoor had hij op een bepaald moment een verlies van bijna 250.000 euro. Door op zoek te gaan naar de meest succesvolle methodes, technieken en mindshifts over de hele wereld heeft hij zijn business tot een zelfwerkende structuur uitgebouwd. Nu baadt hij verscheidene zelfwerkende fitnesscentra verspreid over Vlaanderen uit.[2]

Sinds 2022 is zijn business academy de grootste ondernemersacademie van de BENELUX. Met zijn business academy verspreidt hij zijn kennis en inzichten naar ondernemers en helpt hen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.[1]

Zijn volgende project, één van de grootste wellnesscomplexen van 3 hectare in België, is volop in opbouw. De opening hiervan staat gepland voor april 2023.

Verder heeft hij een uitgebreid vastgoedportefeuille in zijn bezit in zowel binnen- als buitenland van meer dan 25 miljoen euro.[3]

Televisieprogramma’s[bewerken | brontekst bewerken]

Zijn televisiedebuut zal worden gemaakt tijdens het zesde seizoen van The Sky is The Limit.

  1. a b Nicolas De Bruyn (35) heeft fitnesszaken en doet in vastgoed maar wil nu anderen laten delen in zijn succes (en dat is straks ook te zien op tv). www.nieuwsblad.be. Geraadpleegd op 13 mei 2022.
  2. De tijd, ‘Wij zijn nog altijd een bedrijf in volle groei’.
  3. DPG Media Privacy Gate. myprivacy.dpgmedia.be. Geraadpleegd op 13 mei 2022.