Nicole Hanegraaf

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
24-01-2023

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Zelfpromotie; pagina met enkel promotielinks zonder encyclopedische inhoud. Over betreffende auteur zijn echter wel enkele krantenartiekelen geschreven.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Nicole Hanegraaf (Dussen, 24 november 1972) is een hervormer van binnenuit met ruime ervaring in het onderwijs. [1][2]
Zij is auteur van het boek Onderwijs-van-Binnenuit Onderwijs VAN BINNENUIT (november 2022) en oprichter van Leefleerschool van-Binnenuit (2021). Daarnaast is zij initiatiefnemer van de coöperatie IK Ontwikkel.