No Strings Attached (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
No Strings Attached
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 9
Aflevering 14
Gastrollen Robert Costanzo
Richard Biggs
Kevin Brief
Heather DeLoach
Patrice Johnson
Patrick Fugit
Bruce Weitz
Dean Biasucci
Eve Brenner
Jaishon Fisher
Schrijver(s) Bruce Miller
Regisseur Peggy Rajski
Eerste uitzending 6 februari 2003
Afleveringchronologie
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

No Strings Attached is de veertiende aflevering van het negende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 6 februari 2003.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Lockhart krijgt een mededeling dat het vliegtuig van haar broer wordt vermist. Zij is bang dat haar broer een eind aan zijn leven heeft gemaakt, zij kan het emotioneel niet aan om haar moeder te bellen.

Dr. Romano beseft dat zijn carrière als chirurg over is en tot overmaat van ramp raakt hij zijn leidinggevende functie ook kwijt.

Dr. Weaver krijgt op voordracht van wethouder Bright promotie tot hoofd gezondheidszaken, zij passeert hiermee dr. Romano.

Dr. Lewis maakt kennis met een terminale kankerpatiënt, er ontstaat meteen een klik tussen hen. Ondertussen krijgt zij een tienermeisje die in haar auto een aantal medestudenten heeft overreden. Zij is bang dat zij bewust de andere kinderen heeft aangereden omdat zij gepest werd op school.

Dr. Jing-Mei krijgt een gewonde vrouw onder behandeling die werkt als prostituee, terwijl zij dit werk doet laat zij haar kinderen alleen achter. Dit stuit dr. Jing-Mei tegen haar borst en schakelt kinderbescherming in, dit tegen de zin van Lockhart. Deze zaak zit haar emotioneel hoog, vooral omdat zij in het verleden een baby heeft gekregen die zij afstond voor adoptie. Zij biecht dit op tegen dr. Pratt die dit niet kan begrijpen dat zij de baby niet gehouden heeft.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]