Nokia 5235

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
12-09-2018
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.
De hiervoor opgegeven reden is: Relevantie van dit telefoonmodel blijkt niet uit artikel, categorie "beschrijf je nieuwe aankoop"

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Nokia 5235
Fabrikant Nokia
Introductie 2009
Afmetingen 111 x 51,7 x 15,5 mm
Gewicht 115 gr
Portaal  Portaalicoon   Wetenschap & Technologie

De Nokia 5235, ook wel Nokia 5235 Comes With Music genoemd, is een touchscreen-telefoon van Nokia die in november 2009 op de Nederlandse markt verschijnt.

Specificaties[bewerken]

De Nokia 5230 beschikt over een 2 megapixelcamera, 3,2 inch-touchscherm (nHD)[1], gps met navigatie en een 3G-verbinding.

De afmetingen van deze telefoon zijn 111 x 51,7 x 15,5 mm en het gewicht is 115 gram.[2]