Overleg:Aloysius Stepinac

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Servische Propaganda[bewerken]

Dit pagina is de meesterwerk van Servische nationalisten en er zijn helemaal geen bronnen. Vergelijk het maar met de engelstalige pagina(met bronnen)...het is te gek voor woorden wat de Nederlandse wiki allemaal toelaat. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 80.126.10.12 (overleg · bijdragen)

In plaats van te strooien met termen als "het is te gek voor woorden" zou je ook kunnen proberen er wat aan te doen... Kritiek hebben is makkelijk zat, dingen verbeteren is een andere zaak. Lexw 9 mei 2008 12:33 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Aloysius Stepinac. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 aug 2017 00:15 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Aloysius Stepinac. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 sep 2017 06:26 (CEST)