Overleg:Andhra Pradesh

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoofdletter?[bewerken]

Hi Jeroen, Altijd blij om te zien dat mijn wijzigingen worden gecheckt en gecorrigeerd wanneer onjuist! Maar volgens mij verwijst het woord hogerhuis hier heel specifiek naar de Rajya Sabha (hogerhuis) om aan te geven dat dit het Hogerhuis is (ipv het Lagerhuis) en niet dat het een hogerhuis is. Waarbij overigens ook de vraag zich opwerpt waarom het een hogerhuis zou zijn en niet een Hogerhuis. Bij de Taalunie kan ik daar namelijk niets van vinden, die geeft alleen maar de spelling met Hoofdletter. In afwachting en met vriendelijke groet! 3 Wise Men 28 jul 2009 14:14 (CEST)

Mijn gedachtegang was dat de Lok Sabha en de Rajya Sabha niet "het" Lagerhuis en "het" Hogerhuis zijn, maar "een" lagerhuis en hogerhuis of "vergelijkbaar met een...". Net zoals "de Kerk" en "een kerk". Misschien heb ik het mis hoor. Groet, --.....jeroen..... 28 jul 2009 14:23 (CEST)
Wel een goede gedachtegang, dunkt me. Laten we het maar even zo laten ;) Auf wiedersehen, 3 Wise Men 28 jul 2009 14:32 (CEST)

kleingeld[bewerken]

ఆంధ్ర ప్రదేశ్ is right ఆంధ్ర ప్రదేశం is not used. Sunnyroyeee (overleg) 16 feb 2012 14:47 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Andhra Pradesh. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 aug 2017 04:45 (CEST)