Overleg:Architectenbureau Alberts en Van Huut

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De bedrijfsvisie is al snel point-of-view en niet neutraal zeker als er niet op een onafhankelijke manier naar verwezen wordt. Een duidelijke verwijzing naar Organische architectuur zou in plaats van de visie zo neer te zetten een oplossing kunnen bieden. Agora 15 nov 2010 14:16 (CET)[reageer]

Het kopje bedrijfsvisie is opgesteld aan de hand van de website van alberts en van huut 27 dec 2010 14:24 (CET) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.247.19.9 (overleg · bijdragen)
En dat is nou precies waarom de tekst volkomen ongeschikt was voor opname in een encyclopedie. Alle tekst hier dient volledig neutraal te zijn, en een bedrijfsfilosofie hoort daarin sowieso niet geplaatst te worden. De vorm waarin dit gebeurde was al helemaal niet geschikt, dus ik heb de tekst sterk ingekort tot vooral een verwijzing naar organische architectuur en een ultrakorte beschrijving van zaken die wellicht hier wel terzake doen. Erik'80 · 27 dec 2010 14:41 (CET)[reageer]

Gewonnen prijzen[brontekst bewerken]

Wat is de encyclopedische waarde van het vermelden van gewonnen prijzen? Een dergelijke vermelding past mijns inziens bij een portfolio wat een bedrijf aanlevert bij een inschrijving op een aanbesteding. Het is een vorm van zelfbevlekking die hier niet thuishoort. Is niet iets wat specifiek op dit lemma betrekking heeft, maar een constatering over meerdere lemma's over architectenbureaus.

Hoe staan andere gebruikers hierin?

Waldo79 (overleg) 4 dec 2019 22:45 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Architectenbureau Alberts en Van Huut. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 mrt 2020 18:55 (CET)[reageer]