Overleg:Bachelor-masterstructuur

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

'De bacheloropleiding kan gevolgd worden na een afgeronde vooropleiding in het voortgezet onderwijs of MBO.' Dit is gedeeltelijk waar: indien iemand niet voldoet aan de gestelde eisen wat betreft vooropleiding(en), kan men ook een toelatingstest doen. Deze toelatingstest is erkend en wordt het nivo van de persoon in kwestie mee vastgesteld. Is het nivo voldoende, dan mag men deelnemen aan de HBO studie. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.41.77.162 (overleg · bijdragen) 22 jun 2007 15:42

Harde knip[bewerken]

Volgens mij is de harde knip nu wel wettelijk verplicht. Ik weet namelijk zeker dat op de RUG dit nu ook het geval is. Misschien dat het een keer goed moet worden uitgezocht en aangepast. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 94.214.156.88 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Bachelor-masterstructuur. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 aug 2017 23:50 (CEST)