Overleg:Bas van Toor

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Tekortkomingen zoals externe links verpakt als bronvermelding, reclame, onbetrouwbare bronnen enz.[bewerken]

Dit artikel heeft zo langzamerhand niets meer van een encyclopedische biografisch artikel. Er wordt minstens tien maal gelinkt naar Youtube, verpakt als een zogenaamde bronvermelding, daarmee regelrecht in strijd met de regel om spaarzaam extern te linken. Er wordt gelinkt naar een webshop met expliciete reclame voo artikelen, die aan Bassie gerelateerd zijn. Ook wordt er gelinkt naar allesbehalve onafhankelijke bronnen zoals een eigen biografische website. Een deel van de gelinkte websites is inmiddels ook al niet meer te bereiken. Het is hoog tijd dat de bezem eens heel flink door dit artikel gehaald wordt. Ik zal om meer reacties vragen op Overleg gewenst. Gouwenaar (overleg) 16 mei 2017 11:06 (CEST)

Op zich is Youtube als bron niet verkeerd, maar dan moet het ook wel een bron zijn. Referentie 19, over het feit dat de moeder van Bassie meespeelt, is geen bron. Je ziet een filmpje waarin een vrouw zit. Uit niets blijkt dat dat de moeder is van Bassie, het kan ook wel een actrice zijn. Nietanoniem (overleg) 16 mei 2017 11:12 (CEST)
En het gaat maar door, de trivialiteiten worden hier aaneengeregen tot een smeuïg verhaal dat op gespannen voet staat met de uitgangspunten van Wikipedia wb neutraliteit en betrouwbare bronnen. Gouwenaar (overleg) 24 jul 2017 21:17 (CEST)
Ik heb de onbereikbare links hersteld. Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 15 dec 2017 15:50 (CET)