Overleg:Battlefield Heroes

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

vertaling[bewerken]

Het spel is inmiddels ook in het Nederlands vertaald, vind iemand het nodig ook de Nederlandse benaming toe te voegen?

Ik zal de Nederlandse benamingen toevoegen, maar ook de Engelstalige termen tussen haakjes laten staan. Groetjes, DeGilian (overleg) 7 jul 2012 13:42 (CEST)

BattleFunds[bewerken]

Stukje over 'slechts de visuele aspecten kunnen worden aangepast, de spelervaring verandert niet' verwijderd, sinds kort kun je met battlefunds permanent wapens kopen. Ook kan je met BF meer slots voor characters aanmaken.

Wat je zegt is helemaal waar en ik heb zelf op het spel gelspeeld en vind het een behoorlijk spel alleen laten de grafics het een beets minder zijn. Maar voor de weinige online schietspelletjes is dit wel 1 van de betere.

er word niks vermeld over shotguns, die ook een rol spelen in BFH.

-> BattleFunds, Helemaal mee eens, die tekst is fout. deze tekst is door mij geschreven toen dat nog zo was in een urly beta, nog voor dat er Uberwapens kwamen enzo. Nu geld zeker hoe meer BattleFunds je gebruikt, hoe beter je bent in het spel, jammer maar waar. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.170.245.115 (overleg · bijdragen)

Foto[bewerken]

Kan iemand een foto van battlefield heroes plaatsen onder de informatie balk rechtsboven? Dit staat leuker dan alleen tekst. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.238.17.27 (overleg · bijdragen) 5 okt 2011 17:04‎ (CEST)

Screenshots van spellen kunnen niet geplaatst worden in verband met auteursrechten. Dat de Engelse Wikipedia wel screenshots heeft, is omdat de regels omtrent auteursrechten daar anders zijn. Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 5 okt 2011 17:15 (CEST)

Game mods[bewerken]

Kan iemand een nieuw kopje maken met alle game modes en uitleg ervan want van de week is er een nieuwe mode uitgekomen namelijk: capture the flag. Er zijn nog een paar andere mods. Kan iemand dit onderbrengen in dit artikel?

mods / game mode's : tdm team death match,capture the flag en  je kon ook unranked betekent je kreeg geen batle points of xp maar dingen konden nooit opgaan dus bandage's of spawn cars"

verder zijn er geen verdere mods , er ware wel dingen zoals hold the rocket en zoo maar gewoon een kleine aanpasing verder niks was wel leuk ik mis de tijden