Overleg:Bauke Mollema

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ronde van Castilië en León 3e plaats.[brontekst bewerken]

Volgens de engelse wikipedia was het niet Mollema, maar Thomas Dekker die 3e werd in 2008. Volgens mij klopt het artikel hier niet. Iemand meer info?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 195.240.102.48 (overleg · bijdragen)

Dat klopt, het was ook Thomas Dekker in 2008, Bauke werd 6e– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Rahimns (overleg · bijdragen)

Bijnaam[brontekst bewerken]

De bijnaam van Mollema is inmiddels toch wel “Het Tijdperk”. Want het tijdperk Mollema is eindelijk aangebroken!

https://hetiskoers.nl/noodpodcast-de-rode-lantaarn-over-de-start-van-het-tijdperk-mollema-in-lombardije/amp/ Jordy Schonkeren (overleg) 25 aug 2020 21:47 (CEST)

Lijkt er vooralsnog op dat dit vooral een pushactie is van De Rode Lantaarn. Daar is Wikipedia niet voor bedoeld. GeeJee (overleg) 10 mrt 2021 20:18 (CET)

Het tijdperk-Rutte is zo langzamerhand wel eens voorbij, maar toch zegt niemand dat de bijnaam van Mark Rutte het tijdperk is. Vooralsnog is 'het tijdperk-Mollema' uitsluitend te herleiden naar De Rode Lantaarn, dus er is geen sprake van een bijnaam die breed in gebruik is. Daarbij is 'het tijdperk' in een uitdrukking als 'het tijdperk-Mollema' geen bijnaam. Graag onafhankelijke bronnen aandragen en stoppen met het gepush. GeeJee (overleg) 7 apr 2021 15:40 (CEST)