Overleg:Begraafplaats Sint Barbara (Utrecht)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oh, Antoine, wat een leuke persoonlijke pagina heb je/heeft u en wat heb je geweldig bijgedragen aan Wikipedia, waar het Utrecht betreft. ook mijn statsie! Je foto bij je nieuwjaarswens (ongeveer het uitzicht dat ik vanaf de schoolbanken had op de Dom) bracht me naar jouw persoonlijke pagina, die weer bij Utrecht en Sint Barbara (waar o.m. mijn vader is begraven). Concreet is mijn vraag: bij Trivia zeg je: sinds de laatste eeuwwisseling. Logisch, maar ik tob er zelf wel eens mee hoe precies je bij zoiets moet zijn. vijftien jaar geleden betekende dat namelijk iets heel anders. Niet boos worden hoor, als dit eigenlijk niet de plaats is voor zo'n vraag/opmerking. Want ik snap ook nog niet goed wanneer je nu die overlegpagina's bij artikelen gebruikt. Ik zou denken, juist voor dit soort vragen (niet voor het inleidende stukkie, dat niet, nee), maar dat zie ik maar af en toe. Ik, als wikileek, durf u dat wel te vragen want ik waardeer de toon van je bijdragen en hoop te leren van hou je dingen hebt aangepakt! (ik heb een coach, heb ik ook veel aan, maar qua gevoel en inhoud voel ik me meer met jou verwant. Dub wel over aanspreken met U of je. Ik ben 60 jaar, helpt dat voor een keus? --Frans-utrecht (overleg) 24 jan 2014 11:00 (CET)[reageer]

Beste Frans, Ik heb op mijn overlegpagina waar u vroeg even naar deze pagina te kijken een reactie geplaatst, zie hier. Vr. gr. Antoine.01overleg(Antoine) 24 jan 2014 21:54 (CET)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Begraafplaats_Sint_Barbara_(Utrecht) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 20 mrt 2022 06:17 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.