Overleg:Belle Pérez

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nationaliteit[bewerken]

Hallo ik lees in Artikel dat Belle Perez enkel de Spaanse nationaliteit heeft. Maar ik las ook dat ze optrad met Jan Smit en Erik van der hoff. En dat ze nu ook Just presenteert wat een Vlaamse televisiezender is.

Dus wilt dat dan zeggen dat ze wel degelijk Vlaams kan? Of presenteert ze alles in het Engels?46.129.76.187 11 feb 2014 00:12 (CET)

Haar taalvaardigheid staat toch los van haar nationaliteit(en)? Mathonius 11 feb 2014 01:39 (CET)

Ja dat wel. Maar het word dan wel een beetje verwarrend. geboren in België opgegroeid in België spreekt dus neem ik aan Vlaams en Spaans. Maar haar Nationaliteit is Spaans? Terwijl ze er niet is geboren ook niet is opgegroeid. En waarschijnlijk ook niet in haar paspoort of identiteitskaart aangegeven staat dat ze daar is geboren omdat ze in België is geboren.

Dus wat dat betreft wanneer spreek je dan nog van een Nationaliteit als alleen de ouders in Spanje zijn geboren en opgegroeid maar het kind zelf in België is geboren en opgegroeid en dat dus ook op haar identiteitskaart heeft staan (lijkt mij)?46.129.76.187 11 feb 2014 17:34 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Belle Pérez. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 aug 2017 09:43 (CEST)