Overleg:Benguela-Belize Lobito-Tomboco

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Verbetering gevraagd[brontekst bewerken]

Ik lees in het artikel over het plaatsen van de basistoren, maar ik mis het vervolg. Het lijkt me aannemelijk dat de boventoren uiteindelijk ook geplaatst is, maar daarover staat niets geschreven. Of is het bij de basistoren gebleven?

Bij een olieveld is het ook relevant om te vermelden wanneer de productie is gestart en hoe groot de productie is. en eventueel tot wanneer de productie heeft geduurd, in het geval dat de velden inmiddels uitgeput zijn. Ik mis die informatie in het huidige artikel.

Verder heb ik vragen bij het grote aantal fotootjes dat bij het artikel is geplaatst. Het lijkt wel of het frames uit een film zijn. Gezien het hoofdonderwerp: een viertal olievelden, is de plaatsing van deze basistoren slechts een klein detail. Dat rechtvaardigt m.i. niet een dergelijke overdaad aan foto's. Die fotoserie zag ook al staan in het artikel Compliant tower, waar hij m.i. beter thuis hoort. Maar zelfs dáár betwijfel ik of zo'n massieve fotoserie er thuis hoort; ik zou er een drietal foto's hebben gezet en voor de rest verwijzen naar een Commons-categorie. Ik adviseer om in het huidige artikel slechts een foto van deze plaatsing over te laten, omdat het niet het hoofdonderwerp van het artikel is. Erik Wannee (overleg) 16 jul 2017 08:28 (CEST)[reageer]

Het artikel noemde al de bouw van de torens en de deksecties en de installatie daarvan. Daaruit moet duidelijk zijn dat het niet bij de basistoren is gebleven. Nu ook toegevoegd dat productie begin 2006 is gestart. Volume waag ik mij niet aan, aangezien er weinig gegevens zijn en deze behoorlijk kan fluctueren.
Installatie van de basistoren is een detail, maar wel een belangrijke en opmerkelijke, aangezien er maar weinig compliant towers zijn, er daarmee weinig foto's van zijn en al helemaal niet van de lancering zelf. Dat rechtvaardigd de uitlichting daarvan. Als je foto's hebt van de bouw, dan houd ik mij aanbevolen. BoH (overleg) 17 jul 2017 12:41 (CEST)[reageer]