Overleg:Bonnie en Clyde

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Begrijp dat het probleem niet zozeer was die bepaalde categorie aan te houden, maar dat onze 'categorisators' volgens het alfabet werkten en dit B artikel steeds bovenaan stond na het verwijderen van de niet geheel nauwkeurige cat. Vond een andere categorie, geïnspireerd door de tweede categorie van Al Capone. gidonb 2 feb 2005 01:27 (CET)

Vind je ze dan zo belangrijk dat ze onder Geschiedenis van... moeten worden geplaatst, beetje overdreven. Amerikaans persoon past denk ik het beste (wij gebruiken enkelvoud, maar het duo past toch wel onder 'Amerikaanse personen')?Michiel1972 2 feb 2005 01:36 (CET)
Alleerst ja, Al Capone (Scarface), Bonny & Clyde (als duo) en Billie the Kid zijn duidelijk een gedeelte van de Amerikaanse geschiedenis geworden. Amerikaans persoon zou met fantasie wel passen, maar er zijn twee problemen: het is geen persoon en de personen hebben aparte artikelen die al genoemd staan onder Amerikaanse criminelen. Dus lijkt het redelijk hier het duo voor de geschiedenis aan te houden en de personen voor de personencategoriën. gidonb 2 feb 2005 02:30 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Bonnie en Clyde. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 sep 2017 22:27 (CEST)