Overleg:Borgen (televisieserie)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

The Government?[bewerken]

>> internationaal ook bekend als The Government <<

...? Waar precies? -- Torenkraai (overleg) 30 dec 2012 21:09 (CET)

Het is hier en daar wel terug te vinden, maar ik heb het weggehaald, want als de Engelstalige wikipedia deze verengelsing niet gebruikt, zal het wel niet algemeen zijn. Ziyalistix 30 dec 2012 21:38 (CET)

Uitzenddata[bewerken]

Hoe belangrijk zijn uitzenddata? Is het nodig om die per dag voor Denemarken en Nederland te vermelden? Waarom dan niet ook voor Vlaanderen (Canvas)? Is het niet beter om globaal te vermelden: van xx september tot xx oktober?
De kijkcijfers vind ik trouwens wel interessant. Wat een terugval was dat na de eerste keer. Ook best begrijpelijk, want iedereen die zich voor deze prachtserie interesseert heeft 'm inmiddels gezien, op dvd of Canvas of BBC 4. De Vara loopt nogal achter. Hartenhof (overleg) 28 jan 2013 08:43 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Borgen (televisieserie). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 okt 2018 21:34 (CEST)