Overleg:Conserveermiddel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Carbolineum[brontekst bewerken]

Volgens de discussie in de kroeg is het eerder gebeurd dat mensen in dit artikel over carbolineum hebben geschreven. Dat is, dat wordt daar aangegeven, niet de bedoeling: carbolineum telt niet als conserveermiddel. ChristiaanPR (overleg) 3 mrt 2014 13:59 (CET)[reageer]

Naamgeving[brontekst bewerken]

  1. 1 maart 2014 heb ik in de kroeg gevraagd, dat de naam van Conserveermiddel (voedsel en cosmetica) mocht worden veranderd in Conserveermiddel. Conserveermiddel was toen een doorverwijzing naar Conserveermiddel (voedsel en cosmetica). Aanvankelijk waren de reacties zo, dat het mocht. Gebruiker:The Banner heeft dezelfde dag van Conserveermiddel een doorverwijzing naar Conservering gemaakt. In het gesprek dat nog doorging was hij kennelijk tegen de verandering.
  2. Mijns inziens heeft niemand een reden gegeven waarom de door mij voorgestelde vereenvoudiging van de naam niet mocht. Iets zeggen over de toevoeging voedsel en cosmetica in de zin hierboven over carbolineum staat was kennelijk niet de bedoeling. Overigens neem ik aan dat carbolineum in het algemeen niet als conserveermiddel telt.

ChristiaanPR (overleg) 6 mrt 2014 19:56 (CET)[reageer]

Sorry, ChristiaanPR, de discussie was wel wat genuanceerder en minder uitgesproken dan jouw versie hierboven. The Banner Overleg 6 mrt 2014 21:04 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Conserveermiddel. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 feb 2020 02:26 (CET)[reageer]