Overleg:Cultureel Jongeren Paspoort

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Waarom is te ditel gewijzigd? voor zover ik weet is het CJP in Belgie gekend onder de naam Cultureel jongeren paspoort. henna (00) 20 aug 2006 22:52 (CEST)[reageer]

Gisteren werd het artikel Knaek verwijderd, ondanks dat me dit wel zeker een E onderwerp leek. Reden voor verwijdering was 'Nog te jong om eeuwigheidswaarde aan toe te kunnen kennen'.

Nu zie ik dat dit artikel opnieuw is aangemaakt, maar dan als redirect naar 'Cultureel Jongeren Paspoort'. Terwijl op dit artikel alleen maar staat dat cjp samenwerkt met Knaek. Als je dan op de link naar Knaek klikt... dan kom je dus weer op het artikel cjp uit. Zo kun je nog niet vinden wat Knaek nou eigenlijk is.

Kortom: Op deze manier moet het dus niet. Erik Wannee (overleg) 20 jan 2014 22:49 (CET)[reageer]

Geschiedenis[brontekst bewerken]

Wat ik hier nog mis, is de geschiedenis van het Nederlandse Cultureel Jongeren Paspoort. Wanneer is dat eigenlijk gesticht, en door wie? Glatisant (overleg) 28 jan 2018 19:35 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Cultureel Jongeren Paspoort. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 mei 2019 03:45 (CEST)[reageer]