Overleg:Darwinvinken

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Mooi en zeer nuttig artikel maar het was wat raar getypt. Komma's typen we in het Nederlands direct achter een woord, gevolgd door een spatie, dubbele punten ook. Ook achter een punt een enkele spatie.

Ik denk dat het minder zinvol is de geboorte- en sterftedata van Darwin in een dergelijk artikel te vermelden als je Darwin gewoon naar zijn eigen artikel kunt linken waar dit allemaal ook al staat - en hetzelfde geldt voor de volledige titel en ondertitel van de origin of species.

Ik denk niet dat je mag zeggen dat Darwin 'ontdekte' dat de vinken waren geëvolueerd - bij kwam (als eerste) op het idee dat. Dat idee is hoogstwaarschijnlijk juist, zoals we nu uit veel meer indirect bewijs weten, maar niemand is er bij geweest en niemand kan het direct observeren. Evanherk 25 apr 2004 12:34 (CEST)[reageer]

Aan Inge Habex[brontekst bewerken]

Ik heb foto's,als je die zoekt.

Onbereikbare externe link[brontekst bewerken]

Gedurende meerdere geautomatiseerde botsessies bleek de onderstaande externe link onbereikbaar. Controleer alsjeblieft of de link inderdaad onbereikbaar is en wanneer dat inderdaad het geval is, repareer of verwijder deze dan! Wanneer de externe link gewoon bereikbaar is of wanneer de externe link gerepareerd of verwijderd is, mag deze tekst (met opgave van reden) verwijderd worden.

--Jeroenbot 27 apr 2006 03:04 (CEST) (automatisch bericht)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Darwinvinken. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 feb 2020 08:59 (CET)[reageer]