Overleg:De Overtuin (Haastrecht)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Appendix[bewerken]

Betreffende de appendix: een opmaak met een bullet-item direct gevolgd door een genummerd item maakt op mij een rommelige, slordige indruk. Bob.v.R (overleg) 13 jan 2020 18:11 (CET)

Geen idee, waarom je een dergelijk indruk krijgt. ik heb er geen enkel probleem mee om deze zaken onder één kopje, t.w. "Bronnen, noten en/of referenties", te groeperen. Een nadere verdeling is in dit geval overbodig en maakt op mij, qua opmaak, een rommelige indruk. Gouwenaar (overleg) 13 jan 2020 19:20 (CET)
Bertux heeft een scheidingslijn aangebracht, dat is een methode, die ik ook wel gebruik en waarvan ik aanneem dat dit tegemoet komt aan je bezwaren. Gouwenaar (overleg) 13 jan 2020 22:11 (CET)
Inderdaad helpt het wel. Bob.v.R (overleg) 14 jan 2020 00:34 (CET)
Opmaak is toch vaak een kwestie van persoonlijke smaak. Persoonlijk vind ik bijvoorbeeld deze opmaak onverzorgd en zou ik kiezen voor een groepering van de referenties in een afzonderlijk omlijnd kader. Persoonlijk maakt dat op mij een verzorgder indruk. Maar ik peins er niet over om dit te gaan wijzigen, omdat jij als schrijver van dat artikel kennelijk een andere voorkeur hebt. Ik zal me best zelf in het verleden ook wel 'bezondigd' hebben aan dit soort wijzigingen. Het zou een hoop ergernis schelen als we elkaars 'smaak' in dit soort situaties respecteren. Gouwenaar (overleg) 14 jan 2020 12:47 (CET)
Inderdaad is het vaak een kwestie van persoonlijke smaak. Betreffende de appendix in het huidige artikel 'Overtuin' (en vergelijkbare situaties): aparte (sub-)kopjes per onderdeel zou ik nóg netter en helderder vinden (maar dan niet met de inhoud vetgedrukt; helaas kreeg ik dat niet voor elkaar), maar ik kan me vinden in het compromis: de toevoeging van de door B222 aangebrachte scheidingslijn. Bob.v.R (overleg) 14 jan 2020 18:31 (CET)