Overleg:Deltawerken

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Kustlijn[bewerken]

De kustlijn verkort tot 25 km? Donderwolk 19 apr 2004 12:44 (CEST)

Dat gaat alleen over de kustlijn van zeeland.

Neeltje Jans[bewerken]

Zijn mensen het met me eens dat het niet zo correct is dat Waterland Neeltje Jans (commercieel park) zich promoot via deze website?

(zie externe links)

Ik heb hem verwijdert, aangezien ook blijkt uit de oorspronkelijke link dat de intenties commercieel zijn. Daarnaast gaat de link niet naar info over de Deltawerken maar over het park. Nog niet eens te spreken over de toegangsprijs en de advertentie dat je 'gratis de deltawerken kunt bezoeken' als je hun park bezoekt.

Voltooiing[bewerken]

Bij de oplevering van de Maeslantkering in 1997 werden de Deltawerken compleet verklaard.

Dit was al eens eerder gebeurd, namelijk bij de oplevering van de Oosterscheldedam in 1986. In de woorden van Koningin Beatix, na afloop van een ceremonie op Neeltje Jans in aanwezigheid van veel staatshoofden en regeringsleiders: "De stormschuiven zijn gesloten, de Deltawerken zijn voltooid." De beslissing tot bouw van de Maeslantkering volgde pas later, waarna de Deltawerken wederom voltooid werden verklaard. In ieder geval voorlopig, wie zal het zeggen. RToV 24 feb 2007 22:51 (CET)

Steeds terugkerend vandalisme op dit lemma[bewerken]

Is er in het onderwijs soms een lesopdracht om op Wikipedia dit lemma te wijzigen of te lezen? Feit is dat er vaak vandalisme op dit lemma wordt gepleegd. Op de overlegpagina van de vandalen staat meestal vanuit deze school is .... Is er iemand in het onderwijsveld die dit leest en dit kan verklaren? Bedankt. JoostB (overleg) 26 mei 2014 19:48 (CEST)

Zojuist een verzoek tot beveiligen ingediend op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Beveiligen. JoostB (overleg) 14 nov 2015 13:00 (CET)

Museum[bewerken]

Het is de moeite waard om te vermelden dat er een museum over dit onderwerp is in Zeeland, Neeltje Jans geheten. Farang Rak Tham (overleg) 21 jun 2017 15:45 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Deltawerken. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 jul 2017 21:31 (CEST)