Overleg:Dennis Rader

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Dennis_Rader zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 21 apr 2022 07:13 (CEST)Reageren[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

Wel gelinkt aan andere moorden[brontekst bewerken]

In het Nederlandse artikel staat: 'Volgens de politie is er geen reden om aan te nemen dat Rader verantwoordelijk is voor andere moorden.' (zonder bron). In het Engelstalige artikel over BTK worden twee 'suspected murders' genoemd. 77.251.47.114 18 sep 2023 15:54 (CEST)Reageren[reageer]