Overleg:Derogatie (Europees recht)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

vlag dekt de lading niet[bewerken]

De vlag dekt de lading niet. Derogatie geldt voor meerdere onderwerpen en niet alleen voor het hier opgenomen voorbeeld. Daarom veranderd en de voorbeelden ook als voorbeeld opgenomen. Bovendien lopende zinnen van het geheel gemaakt. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.201.4.93 (overleg · bijdragen)

Notificatie van CommonsTicker[bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

  • Platonides (log) herstelt Image:European_flag.svg':' 43 revision(s) and 13 file(s) restored: This image is more used and with better information than [[:Image:Flag of the European Union.svg]];

-- CommonsTicker 24 aug 2007 16:35 (CEST)

Nederland[bewerken]

Wereldbol De voorbeelden en het perspectief in dit artikel behandelen voornamelijk Nederland en geven misschien geen wereldwijd gezichtspunt over het onderwerp weer.
Probeer dit artikel alstublieft te verbeteren aan de hand van deze tips of bediscussieer het probleem op deze overlegpagina.

Riki (overleg) 20 jun 2011 16:15 (CEST)