Overleg:Dick Stellingwerf

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb vanochtend onderstaande ingevuld op het reactie formulier van www.parlement.com om mogelijk auteursrechtelijke problemen op dit artikel en dat van Andre Rouvoet te ondervangen:

Geachte redactie,

Ik ben een medewerker van WikipediaNL, de vrije encyclopedie. Er is mij een mogelijke overtreding opgevallen van de auteursrechten op Wikipedia aangaande de artikelen:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Dick_Stellingwerf http://nl.wikipedia.org/wiki/Andr%E9_Rouvoet

Deze tekst is hoogstwaarschijnlijk afkomstig van uw site;

http://www.parlement.com/9291000/biof/02544 http://www.parlement.com/9291000/biof/02541

Graag had ik vernomen of het overnemen van deze teksten is toegestaan. Indien geen reactie of negatief zullen deze teksten verwijderd worden uit Wikipedia.

Met vriendelijke groeten, Teun Spaans

Vrijwilliger WikipediaNL

Op 26 juni 2003 ontving ik een email met de volgende reactie:

Beste Teun Spaans,

Hartelijk voor uw bericht. Wij stellen het op prijs dat u dit verzoek aan ons heeft voorgelegd.

PDC beoogt zijn info vrij ter beschikking te stellen van een zo groot mogelijke doelgroep en tegen een aanbrengen van een link naar informatie van het PDC hebben wij geen bezwaar. 'Knip-plak'-werk, zoals nu bij WikipediaNL, raden wij af bij informatie die regelmatig wordt aangepast; dat is bijvoorbeeld zo bij biografieën van levende personen. Dan bestaat immers het gevaar dat de informatie als snel niet meer up-to-date is.

Mocht er toch via 'knippen en plakken' informatie worden overgenomen, dan zouden wij het op prijsstellen dat als bron (in de vorm van een aanklikbare link) wordt vermeld: www.parlement.com/bio.... en datum waarop de informatie is overgenomen.


Met hartelijke groet,

Bert van den Braak -- PDC Lange Voorhout 86 unit 15 2514 EJ 's-Gravenhage