Overleg:Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De komende tijd zal de pagina worden verbeterd met meer info en minder spelfouten – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Wcv (overleg · bijdragen) 9 jul 2011 22:02

Als er gebruikers zijn met een mening over de inhoud van deze pagina, etc. Ik zou die graag willen weten. Alvast bedankt.

Afbeelding[brontekst bewerken]

De afbeelding op deze Pagina is zo goed als zeker geen DKDB dienstauto. omdat de DKDB voertuigen van het merk BMW, type X5, alleen met een bullbar (namelijk om Potentiële tegenliggers te rammen) heeft. waarschijnlijk is dit een voertuig van een AT (arrestatieteam). Beschikt iemand over een rechtenvrije foto waar bijvoorbeeld een DKDB voertuig of DKDB'ers op staan, en wil deze plaatsen, graag. Als er persoonsbeveiligers op staan graag de gezichten onherkenbaar maken i.v.m privacy van de desbetreffende functionaris.

Formulering en nalopen[brontekst bewerken]

Goed artikel in de grondslag. Wel vind ik hier een daar de fomulering wat 'oncyclopedisch' (neem bijvoorbeeld het stukje over de persoonsbeveiliger -- dat leest als een reclame, een werving, hoe je het ook noemen wilt), en neem ik de vrijheid om daar wat in rond te harken. Ook voor mij geldt natuurlijk dat ik spelfouten maak, dus daar mag wel op gecontorleerd worden (doe ik zelf ook meermalen).

Vooral doorgaan!

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door mfhulskemper (overleg · bijdragen) 4 jun 2013 11:31

Kogelwerend scherm[brontekst bewerken]

Er staat dat deze gebruikt is bij demonstraties no de moord op Theo van Gogh. Hier is echter geen citatie bij aanwezig en ik kon ook nergens anders deze bewering terugvinden. 84.107.86.200