Overleg:Duurzaam beleggen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Wereldbol De voorbeelden en het perspectief in dit artikel behandelen voornamelijk Nederland en geven misschien geen wereldwijd standpunt over het onderwerp weer.
Probeer dit artikel alstublieft te verbeteren aan de hand van deze tips of bediscussieer het probleem op deze overlegpagina.

Wie voegt de situatie in België toe? Dank! MvGr Erik'80 · 5 jan 2011 15:54 (CET)[reageer]

Het is in alle gevallen een reclamekreet, mijn auto rijdt al 17 jaar, ik vind dat een duurzaam ding dus kan ik duurzaam beleggen in een autofabriek. Afgeleid, beleggen in soja-plantages in de derde wereld kan ik als groen verkopen, het groeit toch, met bladeren en zo? Dat dat ten behoeve van de veeteelt bij ons is, en die landen ginds alleen maar slechter af zijn met die eenzijdige sojateelt, die ook nog eens ten koste van hun eigen voedselproductie gaat, doet niet ter zake. Maatschappelijk bewust sluit een wapenfabriek niet uit, want als een fonds maar één wapenfabriek in het pakket heeft, is dat heel verantwoord in relatie tot de fondsen die uitsluitend beleggen in wapenfabrieken. Artikel hoeft niet weg, maar dat de term an sich niet neutraal is, een verkooppraatje, zelfs al zijn de bedoelingen van bijvoorbeeld Triodos nog zo goed, moet meteen duidelijk worden, lijkt mij. Vier Tildes (overleg) 15 mrt 2011 02:41 (CET)[reageer]

Hoi ik haal het kopje weg. De pagina is mi. niet NPOV. Ik ben niet tegen een kopje "kritiek", maar het staat al her en der tussen de regels. -- Eiland (overleg) 25 mei 2011 14:35 (CEST)[reageer]
In grote lijnen eens met Vier Tildes. Jacob overleg 25 mei 2011 16:12 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Duurzaam beleggen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 08:13 (CEST)[reageer]

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 mrt 2024 23:00 (CET)[reageer]