Overleg:Eddington Medal

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb de externe links in de lopende tekst vervangen door referenties. Daarna heb ik de externe links uit het bronnenapparaat voorzien van titels. Niet iedereen blijkt daar even blij van te worden. Dus hoor ik graag wat meningen over mijn ingreep. Eddy Landzaat 3 mrt 2010 04:21 (CET)[reageer]

Er is een onderscheid tussen externe links in een lijst en externe links in een lopende tekst. Dat wil ik vooraf toch nog eens gezegd hebben.
  • Wat ik bij de aanmaak van dit artikel probeerde te vermijden was een referentielijst zoals op de Zweedse Wikipedia. Daar krijg je dus in feite gewoon een lijst met daaronder nog eens dezelfde lijst. Bij iedere laureaat uit de bovenste lijst kan je klikken om in de onderste lijst terecht te komen bij dezelfde laureaat waar je dan wel naar de externe link mag doorklikken. Je eerste versie van de referentielijst was mijns inziens zelfs nog belachelijker (sorry voor dit woord).
  • Om een alternatief te vinden moest ik niet ver zoeken, want de andere Wikipedia’s geven ofwel géén referenties per laureaat, ofwel nemen ze de externe links gewoon op in de lijst. Dat is logisch, want de externe links zijn in principe allemaal dezelfde : het betreft de mededeling, of de toespraak naar aanleiding van de prijsuitreiking.
  • Een andere keuze was geweest om alleen de algemene referentie te plaatsen, bijvoorbeeld naar de Lijst van de RAS medaillewinnaars. In dat geval kon één referentie volstaan. Omdat de individuele verwijzingen meer informatie bieden, opteerde ik hier niet voor.
Je hebt er ondertussen veel werk ingestoken, en met de combinatie van optie twee zoals je ze hebt aangevuld, en optie drie kan ik wel leven.
Vriendelijke groeten,-rikipedia 3 mrt 2010 11:00 (CET)[reageer]
Ik wacht de verdere commentaren even af. Ik ben niet zo star dat ik niet naar een goed argument luister en je hebt bepaald een punt. Eddy Landzaat 3 mrt 2010 11:07 (CET)[reageer]
Ik heb even mijn bovenstaande tekst gecorrigeerd. Vanwege bewerkingsconflict is de aanpassing nu doorgevoerd nadat je reeds een reactie hebt gegeven. De aanpassing is echter niet zo fundamenteel, dat dit denk ik je antwoord zou beïnvloeden. Vriendelijke groeten,-rikipedia 3 mrt 2010 11:10 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Eddington Medal. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 jul 2017 06:37 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Eddington Medal. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 10:01 (CEST)[reageer]