Overleg:Erfgoed Nederland

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Geachte mederedacteur(en),

zag dat er vrij snel nog al wat verdwenen was van versie 1, helaas zonder overleg. Leek me op zich zeker nuttig om dit wat compacter te maken, maar het ging naar mijn bescheiden mening wat ver, omdat er naast wat te uitvoerige elementen ook simpele feitelijkheden verdwenen, zoals bestuur en publicaties. Bovendien werd de naam m.i. onjuist gesteld.

Mijn (compromis)voorstel is aan redacteuren om deze tussenversie een paar dagen te laten rusten. De eerste versie was alleen wat lang. Daarna blijkt vanzelf wel welke koers de beste is. Doe anders een voorstel op deze plek en geef het een dag of twee voor een reaktie.

Dank, M vr gr 83.87.227.28 22 jan 2009 21:16 (CET)

De namen van de leden van het bestuur en van de directeur zijn wat mij betreft niet relevant. Het noemen van de publicaties van de stichting komt over als reclame. Daarnaast komt het eindeel van de introductie als promo over. In de huidige staat bestaat er een kans dat het artikel voor verwijdering wordt genomineerd. Aanpassingen zijn nog steeds noodzakelijk om het geschikt te maken voor Wikipedia en ter voorkoming van een nominatie voor verwijdering. Met vriendelijke groet, Nederduivel 22 jan 2009 22:00 (CET)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Erfgoed Nederland. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 13:18 (CEST)