Overleg:Evert van Linge

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Doorlopend?[brontekst bewerken]

Ik vraag me af of Van Linge wel doorlopend vanaf 1915 bij Be Quick in Groningen gespeeld heeft als in 1916/17 in Amsterdam een opleiding deed en aansluiten aldaar tot ca 1920 werkzaam was en waarschijnlijk ook woonde. Verder kwam ik hier tegen dat hij op zijn vijftiende wees geworden zou zijn en dat komt nog niet in het lemma terug. Agora (overleg) 25 aug 2011 11:57 (CEST)

De bewering dat hij ook tijdens zijn Amsterdamse jaren doorlopend bij Be Quick speelde, wordt in ieder geval niet door bronnen gestaafd (maar onmogelijk is het niet, omdat immers nergens wordt gesteld dat hij alle wedstrijden meespeelde). Het vroege overlijden van zijn ouders heb ik zonet toegevoegd. Door wie Van Linge daarna is opgevoed, heb ik niet kunnen achterhalen. Wutsje 25 aug 2011 16:39 (CEST)

"Wellicht nieuwe gegevens?"[brontekst bewerken]

Hallo.

Kan iemand de "relevante informatie" uit onderstaande tekst netjes verwerken op deze pagina?

Tembelis (overleg) 1 aug 2020 02:42 (CEST)

Dit lijkt een stukje uit een wijkkrant te zijn. Er wordt niet één bron in vermeld, de meeste "informatie" staat al in het artikel, van andere dingen kun je je afvragen of ze er relevant voor zijn (bv. dat straatnaambruggedoe, of die geschiedenis van Be Quick en het stadion daarvan), dus het formele antwoord is: ja, dat kan, maar waarom zou iemand dat willen? En wie zijn wij (de redactie) eigenlijk? Wutsje 1 aug 2020 04:04 (CEST)
zie Overleg_gebruiker:Tembelis - Agora (overleg) 1 aug 2020 13:23 (CEST)