Overleg:Ewerdt Hilgemann

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste RONN, Wij zijn bezig met het aanpassen en we komen tegen dat de link over de Gorcumse School (bron: Volkskrant) niet meer bestaat. Daarom verwijderen wij deze bron. Antoinette de Stigter – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Antoinette de Stigter (overleg · bijdragen) 15 mrt 2016 10:35‎

Nooit een bron verwijderen omdat jij die toevallig niet kunt bereiken. Het artikel kan altijd worden opgevraagd bij de krant of is wellicht raadpleegbaar via een internetarchief. Je hebt overigens niet alleen de bron, maar ook de informatie verwijderd. Waarom is dat? RONN (overleg) 15 mrt 2016 10:54 (CET) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Het Gorcums Museum kan gesproken hebben over de Gorcumse School, maar Hilgemann heeft niet met deze kunstenaars samengewerkt. Mogelijk doelt het museum op de activiteiten van Kunstcentrum Badhuis in de periode 1975-1984, waar het werk van Hilgemann ook getoond werd. Antoinette de Stigter (overleg) 15 mrt 2016 11:08 (CET)

Kijk, dat is een beter argument dan verwijderen omdat de bron niet meer zou bestaan. Ik heb eenvoudig de juiste link kunnen vinden. In dat artikel wordt slechts gezegd dat het museum uit de eigen collectie van Gorkumse kunstenaars een keuze heeft gemaakt voor een tentoonstelling, er wordt niet gesproken over een samenwerking van Hilgemann met de andere genoemde kunstenaars. Dat is bij de opname in het artikel op Wikipedia destijds niet juist geïnterpreteerd. Gr. RONN (overleg) 15 mrt 2016 11:21 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Ewerdt Hilgemann. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 apr 2019 11:25 (CEST)