Overleg:FC Twente in het seizoen 2008/09 (mannen)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Rob Wielaert heeft niet gescoord in de oefenwedstrijd tegen Osnabruck, maar Patrick Gerritsen

FCTwente.nl meldt Wielaert: [1]. Gertjan 6 sep 2008 11:59 (CEST)[reageer]
En volgens de stadionspeaker was het Gerritsen. De meegereisde supporters kunnen ook geen opheldering geven, daar het een scrimage voor de goal was en hun aan de andere zijde zaten, het lijkt mij het beste gewoon Wielaert aan te houden. Fawkes overleg. 6 sep 2008 14:21 (CEST)[reageer]

Hoe omgaan met vertrekkende spelers[brontekst bewerken]

Ik vind het onjuist dat onder 'Selectie en technische staf' niet een volledig beeld wordt gegeven van de selectie over het seizoen 2008/2009. Spelers die tussentijds vertrekken (zoals Wielaert) worden weggehaald. Wat mij betreft is dat onjuist, want het artikel gaat over het hele seizoen. 'Huidige selectie' zou meer passen bij het hoofdartikel FC Twente en 'Selectie 2008/2009' bij dit seizoensartikel. Graag hoor ik hoe anderen hier tegenaan kijken. Tucquero 16 jan 2009 00:08 (CET)[reageer]

Spelers die vertrokken zijn worden daaronder specifiek genoemd, inclusief het aantal wedstrijden. De hele tabel waarop jij doelt heb ik destijds gemaakt in het hoofdartikel (waar ik hem nog steeds beter vind passen), maar die is destijds hier naar toe verplaatst door iemand anders. Fawkes overleg. 16 jan 2009 08:59 (CET)[reageer]
Dan zijn wij het alvast eens Tucquero 16 jan 2009 13:03 (CET)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van FC_Twente_in_het_seizoen_2008/09_(mannen) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 14 feb 2022 06:13 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 apr 2024 11:24 (CEST)[reageer]