Overleg:Fame (musical)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Fame is dus naast een boek, ook een film (uit 1980) en een televisieserie (uit de jaren '80). Misschien is het een idee om een algemeen artikel over Fame te maken en daarin wat te vertellen over het boek, de film, de serie en de musical. PatrickVanM 10 apr 2006 09:43 (CEST)[reageer]

Een paar dingen die mij opvallen[brontekst bewerken]

Gekopieerd uit de Kroeg

  • De première zou in 1995 zijn geweest, maar volgens het Engelstalige artikel zou de wereldwijde première in 1988 zijn geweest. Een Nederlandse première was mogelijk pas in 1999. Ik schrijf "zou" en "mogelijk" omdat ik geen kennis heb van het onderwerp, het is maar wat ik in het bronloze artikel hier en op wpen tegenkom.
  • Onder "In Nederland" zie ik een "Vlaamse versie" vermeld staan. Moet dat niet onder een kopje "In België" komen te staan?
  • De cast heeft een eigen kopje gekregen. Maar het gaat hier, zo op het eerste gezicht, om Nederlandse producties. Moet dat kopje dan niet onder "In Nederland" komen te staan? En als we dan toch bezig zijn; brengt de vermelding van de cast van Nederlandse producties het artikel niet in onbalans?
  • Hetzelfde geldt eigenlijk voor het kopje "Nummers uit de Nederlandse versie van 1999/2000". Hoort mijns inziens ook onder "In Nederland" en brengt het artikel uit balans.
  • Het kopje "Trivia" is behoorlijk uitgebreid. Kan dit niet beter herschreven worden naar lopende tekst? maarten|overleg 29 jun 2019 20:47 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Fame (musical). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 nov 2019 11:33 (CET)[reageer]