Overleg:Fax

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Rechtsgeldigheid[bewerken]

Is het niet zo dat de fax nooit in zijn geheel door e-mail zal worden verdrongen omdat een e-mail niet rechtsgeldig is en hetgeen verstuurd met een fax wel rechtsgeldig? Hardloper 28 mrt 2006 09:30 (CEST)

Reclame?[bewerken]

Via deze diagnose-service kan ook het volledige faxverkeer worden afgetapt. De schade voor de gebruiker en zijn relaties is afhankelijk van de informatie die door het faxapparaat wordt ontvangen / verzonden. Als maatregel tegen mogelijke vormen van misbruik werd de "RCID Fax Firewall" uitgevonden. Dit apparaat filtert het signaal waardoor er alleen nog maar "echte" faxen doorgelaten worden en niets anders. Zelfs als de diagnose-service (per ongeluk) is ingeschakeld. Het internet biedt meer achtergrondinformatie over dit onderwerp.

www.rcid.net bevat een beperkte verzameling informatie op het gebied van RDS en informatiebeveiliging. 93.125.198.182 3 jul 2011 20:39 (CEST)

Ja. Dank voor de tip. Kleuske (overleg) 3 jul 2011 20:57 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Fax. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 jul 2018 02:03 (CEST)