Overleg:Fear, uncertainty and doubt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Is het niet beter als dit artikel een wat lichtere koppeling met IT krijgt; ik kreeg de indruk dat FUD alleen gebruikt kan worden bij IT... MYRZ.net (some time...)

Voel je vrij en ga je gang. Dit artikel kan gewijzigd worden door iedereen. Druk op de knop bewerk en succes... pjetter 22 mei 2005 22:18 (CEST)
Concider it done :) Het is de eerste keer voor mij, dus ik hoop dat ik niet al te veel fouten heb gemaakt... MYRZ.net 25 mei 2005 18:28 (CEST)

Grokster[bron bewerken]

Misschien kan je er nog iets bij zetten over de FUD die de RIAA 'zaait' voor bezoekers van Grokster.com. Meer info hierover op ZDNet.be. - El reteiPos - 12 januari 2005 17:33 GMT+1

NPOV?[bron bewerken]

Ik vind dit een twijfelachtig artikel. De term is bepaald niet neutraal; de verspreiders, Amdahl en Raymond, en de andere gebruikers, hebben neutraliteit ook bepaald niet op het oog als de de term gebruiken. Ik vind wat er staat een aardige poging om er toch een neutraal artikel over te schrijven, maar het feit blijft dat het hier om een zeer subjectief en slecht gedefinieerd begrip gaat; meer een propagandakreet dan iets anders. Rp2 12 nov 2008 09:44 (CET)