Overleg:Fenylethylamine

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Met fenylethylamine wordt een groep van chemische stoffen aan geduidt. Het is een groep van moleculen. Sorry, maar dat is basis kennis organische chemie. Carsrac 31 okt 2007 00:02 (CET)[reageer]

  • 'Maar de nadelen van veel chocolade, kaas of rode wijn nuttigen zijn wel duidelijk. Misschien is dat de reden waarom er een verband is tussen depressie en overgewicht of drankmisbruik.' Dit lijkt me onjuist of in elk geval te kort door de bocht. Overgewicht en drankmisbruik worden niet specifiek veroorzaakt door rode wijn en chocolade, maar door een ongezond leefpatroon waarin te veel vetten en alcohol genuttigd worden. Graag iets beter onderbouwen. Zijn er onderzoeken naar gedaan? Of is dit gewoon een wilde hypothese van een niet-wetenschapper?

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Fenylethylamine. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 feb 2020 10:32 (CET)[reageer]