Overleg:Franc Weerwind

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Terugdraaiing[bewerken]

Beste Robotje, Vanuit de gemeente Almere hebben we vanmiddag de pagina van burgemeester Franc Weerwind geactualiseerd. Echter is dit nu door jou teruggedraaid. Ik heb de wijziging alsnog ongedaan gemaakt omdat de informatie officieel en correct is. Waarom is de eerdere wijziging die we hebben gedaan teruggedraaid inclusief de officiële foto? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Daphnebs (overleg · bijdragen) 21 dec 2016 16:02 (CET)‎

Hoi Daphnebs, de lijst met zaken die hij momenteel in de portefeuille heeft lijkt me voor een encyclopedie niet zo relevant en dat is ook zo voor andere zaken die je in de tekst erbij zette. Uit deze reactie blijkt dat ik daar niet alleen in sta. Toen je die foto hebt geüpload gaf je aan dat dat je eigen werk was en dat Lex Beers de fotograaf was. Hierboven heb je het over "Vanuit de gemeente Almere hebben we vanmiddag .." (onderstreping door Robotje) maar Lex, het is niet duidelijk namens wie je daar schrijft. Kun je dat uitleggen? - Robotje (overleg) 21 dec 2016 22:35 (CET)
De door jou geüploade afbeelding is verwijderd op Commons omdat er problemen leken te zijn met de auteursrechten. Ik heb daarom maar de afbeelding die eerder al in het artikel stond maar teruggezet. Jammer dat je niet gereageerd heb op mijn bericht hierboven. - Robotje (overleg) 3 jan 2017 06:48 (CET)