Overleg:Geffen (plaats)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Er is een pagina in het Engels over Geffen. Kan iemand een link daarnaar toevoegen in de linker kolom? Ik niet in ieder geval.

Darmschurft.


Ik wel. Lexw 9 jan 2007 21:41 (CET)[reageer]


21 maart 2007

"Ook aan de Geffense kant werd geprofiteerd van het natuurgebied. Er werd namelijk zand gewonnen. Later werd dit minder lucratief maar bleef er wel een gat over. Er werd toen besloten om de kuil vol te laten lopen met water. Zo werd “de Geffense Plas” geboren. Dit recreatiegebied bestaat uit de plas, waar kan worden gezwommen, en de omringende bossen."

Volgens mij staat dit ten onrechte beschreven bij Geffen. De Geffense Plas/Geffense Bosjes behoren volgens mij tot het grondgebied van de gemeente Oss.

Groet, Raimond.


23 mei 2007.

De Geffense Bosjes/Geffense Plas was bij oprichting van Oss, Geffen en Heesch. Later heeft Geffen (en mogelijk Heesch) haar grondgebied aan Oss verkocht. Een gevolg is dat het Osse gedeelte betaald is en het 'achterste' gedeelte vrij toegankelijk is, dit gedeelte was vroeger van Geffen. Door deze, tot op dit moment, zichtbare band behoord dit stuk wel in de wiki van Geffen.

Groet, Antoon.


Ik heb wat nieuwe, slecht geformuleerde tekst over de naam en carnaval weggehaald. Vooral dat verhaaltje over het lopen naar Geffen en Nuland was erbarmelijk geformuleerd.

~~

Externe links[brontekst bewerken]

Ik vind dat er in dit artikel te veel externe links staan, die niet heel erg relevant zijn. Ik zou eigenlijk alle links die er nu staan willen vervangen door www.maasdonk.nl. Iemand met overwegingen waarom deze links moeten blijven staan? Met vriendelijke groet, Vinvlugt 21 sep 2008 23:16 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Geffen (plaats). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 22:35 (CEST)[reageer]