Overleg:General Electric

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bij 'conglomeraat' staat vermeld dat Siemens het grootste conglomeraat is. Hier wordt vermeld dat het GE is. Wie weet wat gecorrigeerd moet worden? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 212.239.170.61 (overleg · bijdragen)

Bij de cijfers die bij Siemens AG en hier staan lijkt GE in ieder geval de grootste in jaaromzet (maar over verschillende jaren gemeten). Ik weet niet of dat maatgevend is voor "de grootste", misschien is er ook een maat waarin Siemens een groter conglomeraat is, aantal werknemers of geïnvesteerd kapitaal of zo... GE verkoopt ook nog wel eens wat en Siemens ook neem ik aan, het zal van jaar verschillen. Caseman 13 mei 2009 22:40 (CEST)
Maar het lijkt me sowieso goed om consistent te blijven en daarbij subtiel aan te geven op welke basis een van de twee bedrijven het grootste conglomeraat is. Mikey 3 nov 2010 13:35 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op General Electric. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 27 sep 2017 14:48 (CEST)

idem

De Morgen. Alstom aanvaardt bod van GE op energiedivisie, 22 juni 2014. weg, niet meer te bereiken ChristiaanPR (overleg) 1 apr 2018 02:00 (CEST)